16 січня, відбулося підписання актів приймання-передачі земельних ділянок сільськогосподарського призначення із державної у комунальну власність із керівником Поляницької територіальної громади, Надвірнянського району. Таким чином, Головним управлінням Держгеокадастру в Івано-Франківській області, в особі очільниці Наталії Гаврищук, в два етапи (08.12.20р. і 16.01.21р.) передано землі державної у комунальну власность Бистрицької, Поляницької і Яблуницької громад, що входять до складу Поляницької територіальної громади.

«Використання земельних ресурсів і інвестиційного потенціалу нашого краю, – зазначив Микола Поляк, – дасть можливість створити відповідні умови для соціально-економічного розвитку громад, допоможе привабити інвесторів для реалізації перспективних та інноваційних проектів, отримувати надходження до місцевих бюджетів від плати за землю, а також збільшить самозайнятість  і відповідно добробут жителів гірської  місцевості».

 

Перелік земельних ділянок державної власності сільськогосподарського призначення, переданих у комунальну власність Поляницької територіальної громади.

Довідково: Практичний посібник з питань передачі земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності у комунальну власність.